Чай Масала порційний (для чашки)
Артикул: 10518120.00 грн / 1шт
Немає в наявності
Масала — традиційний індійський чай, в основі якого чайне листя, аромат молока та спеції: імбир, кориця, фенхель, рожевий, чорний і білий перець горошок, гвоздика, бодян, насіння кардамону, горіх мускатний, аніс. В упаковці знайдете 20 чайних фільтр-пакетів, які розраховані на одну чашку. Все для того, щоб готувати чай Масала було просто і достатньо швидко

95-100°C

4-5 хв

2,5 г / 250 мл
Цей товар наразі розпроданий.
Нічого страшного! Введіть свою електронну адресу, і ми повідомимо вас, щойно він знову буде в наявності.
| Країна |
Індія |
|---|
Вам також може сподобатися…
Чому чай Масала варто купити?
Чай Масала має надзвичайно багату та цікаву історію походження, адже саме таким, який напій зараз знають всі, зробили його британська та індійська культури. В 1835 році, британці розпочали займатися чайними плантаціями на території штату Ассам. І заснували нову для Індії традицію — пити чай з молоком та пригощати ним працівників, щоб були більш витривалими у роботі.
Тільки згодом індійські торгівці почали додавати до напою ароматні спеції, зробивши цей напій справжнім мистецтвом. Дехто вважає його повноцінною стравою, адже чай є достатньо ситним і додає бадьорості. Масала пришвидшує метаболізм, виводить токсини і позитивно впливає на роботу мозку завдяки спеціям, які є справжнім джерелом вітамінів і багаті на макро і мікроелементи. Насичений смак чаю і запах прянощів подумки перенесуть вас на схід і огорнуть теплом.
Ми беремо сировину з чайних плантацій Індії у фермерів напряму, в ціну не входять послуги посередників. Тому ви можете купити чай Масала преміум-якості за доступною ціною.
Як заварювати чай Масала?
Якщо швиденько і просто, тоді пакетик в чашку, залити окропом, накрити кришкою і настояти близько 5 хвилин, додати теплого молока, підсолодити медом або цукром. Ми любимо замість звичайного молока додати кілька ложок згущеного!
Якщо за класичним рецептом, кидайте один або кілька пакетиків в кастрюльку, залийте водой і молоком, повільно доведіть до кипіння, виключіть вогонь, накрийте, дайте настоятися. Так смак чаю буде глибоким і міцним, аромат спецій – яскравішим!













Відгуки
Відгуків немає, поки що.